tisdag 27 oktober 2009

Jag är arg och vilsen .... !

Jag är både arg och vilsen .... Hur ska man bete sig ?
Vi har en granne som har rykte om sig att vara pedofil. Enligt rykte blev han inte dömd för att flickan var alkoholpåverkad och sa ja enloigt honom .... samt att det inte fanns några bevis - hon var 12-13 år .... vad har vi för lagar ! ?
Han är ca 30+ och har flickor från 15+ boende hos sig - var är dessa flickors föräldrar ? Flickor från 15+ är ju "lovliga", men flickorna växlar stadigt. De förstår inte bättre. De tror att han valt just "henne" för att sedan inte byta när han tröttnat och vill ha yngre ....
Där springer även byns "lösa folk", dvs de som har knarkat, knarkar nu, har bott på behandlingshem, bor på behandlingshem nu osv, osv. Ingen av dessa människor arbetar, knivhot finns med i bilden ....
Det är otrevligt att sitta på altanen en kväll (när vädret tillåter på varma halvåret) och ha en massa småtonåringar skriande och fnittrande, springande runt halvnakna på hans altan och gräsmatta .... inte trevligt alls.
För att inte tala om de som kommer dit och sitter och fikar och ölar på hans altan - och även går in - när han inte är hemma.
Det slås i dörrar, gapas och skriks på kvällarna, samt att musik och festande ibland börjar vid 23,00-tiden på kvällen .... ibland kl 04,00 på morgonen. Ljudet är i alla nivåer - upp och ner ....
Arbetar han .... ingen vet .... han kursade ett litet företag (skattefiffel) för ett tag sedan ! Han är hemma på dagarna och försvinner ibland på kvällar/nätter !

Vad gör man för att slippa detta ? Jag, övriga i familjen samt grannarna är förb .... och även aningen smårädda, för man vet ju aldrig vad som kan hända !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar